972 13 60 57
Informació: 972 13 60 57
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Llançament de la versió renovada de les aplicacions mòbils de les estacions d'esquí del Grup FGC

Data de la notícia: 06-01-2017
Compartir aquest esdeveniment
Tags: Grup FGC, APP

Rentem la cara a les nostres Apps amb un nou disseny més actual, millores en l'arquitectura de continguts i noves funcionalitats que milloraran l'experiència dels usuaris en el consum de continguts relacionats amb les estacions des dels seus dispositius.

 

Les estacions del Grup FGC compten a partir d'ara amb unes Apps renovades amb un conjunt de funcionalitats pensades per donar informació a l'usuari en temps real i que milloraran la seva experiència a l'estació.

 

Entre les noves eines cal destacar la creació de dos nous apartats: sala de webcams per veure l'estat real actual de les pistes i l'apartat de "Timeline", on l'usuari podrà veure en tot moment les accions que fa la comunitat usuària de l'app a l'estació. A més, també incorporem una nova secció sobre condicions de neu completament dinàmica que permetrà estar informat a temps real de la situació de les pistes. 

 

També s'hi ha aplicat un nou disseny gràfic i dels fluxes de navegació amb l'objectiu de fer més atractiva i senzilla la consulta de continguts.

 

Les Apps també mantenen les funcions de gestió de reserves i la compra i recàrrega de forfets, així com la integració del comunicat de neu que permet tenir informació actualitzada sobre l'estat d'obertura de les instal·lacions, entre moltes d'altres funcionalitats. En el cas de l'App de La Molina, s'ha millorat la funció del Navegador; una eina específica per a millorar l'orientació i desplaçaments per l'estació.


Totes les apps mantenen la integració amb Skitude oferint un perfil personal per a registrar tota l'activitat dels usuaris a les estacions i localitzar als teus contactes a pistes així com participar en reptes per a poder guanyar fantàstics premis.

 

Descobreix tu mateix/a totes aquestes millores descarregant a l'Apple Store o Google Play les Apps de La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé

 

Llançament de la versió renovada de les aplicacions mòbils de les estacions d'esquí del Grup FGC
Altres webs de FGC
Reservar a Vallter 2000
Compra
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i el correu electrònic per consultar la seva reserva i poder cancel·lar-la o modificar-la.