972 13 60 57
Informació: 972 13 60 57
Reserves: 932 041 041

ca

Reserves per a grups 

Grups, escoles i empreses

 • Vallter 2000 ofereix un gran espai natural on poder realitzar tota mena d’activitats a l’aire lliure, per gaudir en família o amb el grup d’amics.

  A més, posa a disposició de les escoles, grups i empreses tot un ventall de propostes perquè trenquin amb la rutina del dia a dia i visquin noves experiències amb la neu i els esports d’hivern.

  L’estació disposa de tarifes per a grups de 20 o més persones. A més d'oferir preus avantatjosos, els planificarà un dia o dies inoblidables adaptats a les seves necessitats. Els organitzadors tindran forfets gratuïts (1 per cada 20 de pagament).

  Per informació sobre les nostres ofertes, si us plau contactar: comercial@vallter2000.cat

 • Activitats per a grups escolars

  Vallter 2000 ofereix un ampli ventall de programes dirigits a escoles perquè gaudeixin al màxim dels esports d’hivern.

  Per informació:

  receptiu@vallter2000.cat

  CONSULTAR OFERTES PER A ESCOLES
 • Activitats per a grups

  Vallter 2000 és l’escenari perfecte per passar uns dies a l’aire lliure amb els amics i realitzar tota mena d’activitats com esquiar o fer excursions amb raquetes de neu.

  Per més informació:

  receptiu@vallter2000.cat

  CONSULTAR OFERTES PER A GRUPS
 • Activitats per a empreses

  Vallter 2000 es presenta com una bona oportunitat per a les empreses interessades a realitzar viatges amb els seus empleats. L'estació els brinda l'opció de motivar els seus treballadors, fer convencions, seminaris, presentacions i tota mena d'esdeveniments, en un ambient diferent al rutinari.

  Per més informació:

  receptiu@vallter2000.cat

  CONSULTAR OFERTES PER A EMPRESES
Altres webs de FGC
Reservar a Vallter 2000
Compra
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i el correu electrònic per consultar la seva reserva i poder cancel·lar-la o modificar-la.