972 13 60 57
Informació: 972 13 60 57
Reserves: 932 041 041

ca

Els millors serveis 

Escoles esquí i snowboard

 • Classes d'esquí i snowboard de Vallter 2000

  Vallter 2000 garanteix la qualitat en la prestació dels serveis mitjançant una sèrie de requisits que defineix la pròpia estació i que ha de superar cada escola d’esquí. Les escoles ofereixen un gran ventall de cursets que s'adapten a les necessitats de cada alumne: classes d'esquí, snowboard i esquí de muntanya, cursets particulars o col·lectives, excursions amb raquetes… Tot de la mà d'autèntics professionals dels esports d'hivern amb qui podràs gaudir al màxim durant tota la temporada.

   

  A Vallter 2000 s’hi ubiquen dues escoles d’esquí, snowboard i esquí de muntanya. Les escoles de Vallter 2000, ofereixen la possibilitat de realitzar classes d’esquí i snowboard per a tots els nivells a partir dels 3 anys. A més, els monitors són professionals, titulats com a tècnics esportius oficials que ofereixen un servei molt professional per aprendre o millorar l'esquí i l'snowboard.

   

   

  Tipus de classes que oferim a les escoles de Vallter 2000:

   

  • Classes particulars d’esquí o snowboard a partir d'una hora dirigides a adults i infants personalitzades.

   

  • Classes col·lectives d’esquí o snowboard a partir de 2 hores amb un mínim de 6 participants del mateix nivell d'esquí o snowboard. 

   

  • Top Class de 4 hores (de 10h a 14h) amb un monitor exclusiu per a families, grups d'amics, etc. L'activitat busca treballar la tècnica personalitzada a cada necessitat de l’esquiador i inclou filmació.

   

  • Master Class dirigida a esquiadors de nivell mig-alt per millorar la tècnica amb un entrenador nacional amb vídeo-correció. Grups mínim 3 i màxim 6 persones.

   

  • Camps Free Ride és una activitat de 4 hores ( de 9.30h a 13.30h) per esquiadors de nivell alt on es combina l’esqui alpí i les tècniques d’ascens d’esquí de muntanya, per aconseguir trobar els millors descensos fora de pista. S’aprofiten els remuntadors de l’estació i les pells de foca per les últimes aproximacions. L’activitat inclou un taller de seguretat i nivologia abans de començar l’activitat, Nord Sud us facilita el material tècnic per l’activitat.

   

  Per últim, cal destacar que també s'ofereixen cursets d'esquí i snowboard durant caps de setmana o en dates especials (Nadal, Reis, dissabtes o diumenges de cada mes i Setmana Santa).

   

  L'horari de les escoles d’esquí es de les 9h a les 17h. Es necessària reserva prèvia per a qualsevol de les activitats anteriors.

   

  Vine a conèixer-nos i gaudeix de l'esquí i l'snowboard com mai!

 • Tarifes d'esquí i snowboard 17-18

  *S'ha de fer reserva previa.

  Tipus de classe
  Tarifa
  Classes particulars 1 persona
  38,00€
  Classes particulars 2 persones
  41,00€
  Classes particulars 3 persones
  47,00€
  Classes particulars 4 persones
  51,00€
  Classes particulars 5 persones
  57,00€
Altres webs de FGC
Reservar a Vallter 2000
Compra
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i el correu electrònic per consultar la seva reserva i poder cancel·lar-la o modificar-la.