972 13 60 57
Informació: 972 13 60 57
Reserves: 932 041 041

ca

L'espai dels més petits a Vallter 2000! 

Jardí de Neu-Mini Club l'Esquirol

 • Jocs, rialles i diversió!

  Servei de ludoteca, on s'imparteixen tallers i jocs didàctics, atesos per personal qualificat. Les activitats dirigides són per a nens i nenes de 3 a 8 anys. El servei de Jardí de Neu-Mini Club l'Esquirol facilita a les famílies amb nens gaudir de l’esquí amb total tranquil·litat.

  Durant tot el matí dels dies festius i caps de setmana (entre les 10.00 h i les 14.00 h) tindran lloc diverses activitats relacionades amb una temàtica concreta o segons dates assenyalades (Nadal, Carnestoltes…). En son exemples activitats com: globusflèxia, jocs i gimcanes d'habilitat, balls i coreografies, elaboració de disfresses, karaoke, concurs de ninots de neu, construcció d'un iglú,… També es faran dibuixos cada dia sota el títol “El meu dia al Mini Club l'Esquirol”, que es penjen a un mural de l'estació.

   A Vallter els nens i nenes poden gaudir amb la nostre mascota: en Fajol. Al final del dia l'esquirol apareixerà al Mini Club per fer-se fotos amb els nens i nenes amb un photocall, que li expliquin què han fet durant el dia i fer el ball final del Club.

   

 • Horari del Mini Club

  Obert durant els caps de setmanes i festius de 10h a 14h.

  Els caps de setmana i festius es faran diferents activitats relacionades amb un tema en concret (Princeses i Cavallers, la Natura, els Pirates, els Animals, els Colors...)

  Parada per esmorzar
  11.00h
  L'esquirol es farà fotos amb els nens i nenes
  De 13.30h a 14.00h
  Recollida dels infants i tancament
  14:00h
 • Tarifes

  Edat entre 3 i 8 anys

  Horaris d’ús
  Preu per persona
  Activitats de 10 a 14hrs
  25€
  Activitats a partir de les 12hrs
  15€
  Abonament de 10 dies (aleatoris)
  150€
 • Galeria d'imatges

 • Us presentem al Fajol, la simpàtica mascota de Vallter 2000

  Un esquirol que esquía? Amb el Fajol tot és possible! Ja l'heu vist fent el trapella per les pistes de l'estació?

Altres webs de FGC
Reservar a Vallter 2000
Compra
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i el correu electrònic per consultar la seva reserva i poder cancel·lar-la o modificar-la.