972 13 60 57
Informació: 972 13 60 57
Reserves: 932 041 041
Escola d'Esquí "Alta Vall del Ter": 619 205 565
Escola d'Esquí "Guies Nord Sud": 636 121 505

ca

 

Notícies

Coneix l'Open Trail Races Refugis del Torb

Data de la notícia: 23-07-2018
Compartir aquest esdeveniment
Tags: Vallter 2000

Des de finals de juny, la travessa d’alta muntanya Refugis del Torb, disposa d’un nou incentiu pels corredors, amb la incorporació al recorregut de l’App Open Trail Races.

 

OTR permet competir a tots els corredors quan vulguin, 24 x 365. El circuit cada temporada estarà obert des de finals de primavera a finals de tardor. Les dates poden variar lleugerament segons l’acumulació de neu a les parts altes del recorregut.

 


El sistema de Bluetooth Low Energy permet utilitzar l’App durant tot el recorregut, i no haver de manipular-ho en cap moment, al passar pels punts de control ni en finalitzar.
Aquest 2018, tots els usuaris de l’app que participin en aquest recorregut i finalitzin el mateix, entraran en el sorteig d’una xaqueta tècnica de la marca CRAFT, valorada en 120’00€.

Igualment, a partir del 2019 la intenció és crear una trobada de corredors d’ultra distància anual, en auto suficiència, on podran competir en la modalitat non-stop de manera totalment gratuïta i compartir experiències.


Per fer-ho, el corredor solament ha de descarregar-se l’App de forma totalment gratuïta, seleccionar el recorregut “Refugis del Torb”, donar-li a “començar” i esperar l’avís de “go!”.
L’organització de la travessa, també posarà a disposició dels corredors, allotjament en règim de MP, i la possibilitat d’adquirir la samarreta commemorativa, a un preu especial.

 

El circuit, amb inici a l’Hostal Pastuira de Vallter, travessa collades i pobles fins retornar al punt de sortida després d’arribar al Massís del Canigó, Mentet, els Estanys
de Carançà i la Vall de Núria. El corredor té les referències de temps i classificació en cada “check point, i un cop iniciat, no pot manipular el crono en cap moment, només per “abandonar”. Aquest sistema permet verificar el temps automàticament en el moment de l’arribada del corredor i crear classificacions absolutes i de categoria.


La prova es podrà seguir al “live” de la web http://opentrailraces.com/ca/, i trobareu
més informació a https://www.refugisdeltorb.com/trailrunning/


Actualment la travessa non-stop es podrà realitzar en la disciplina de trail running, però no es descarta la possibilitat d’obrir-la també a l’skimo en futures temporades.

Coneix l'Open Trail Races Refugis del Torb
Altres webs de FGC
Reservar a Vallter 2000
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i el correu electrònic per consultar la seva reserva i poder cancel·lar-la o modificar-la.