972 13 60 57
Informació: 972 13 60 57
Reserves: 932 041 041

ca

 

Notícies

Nova edició de la Festa del Bolet

Cap de setmana del 16 i 17 de setembre
Data de la notícia: 19-09-2017
Compartir aquest esdeveniment
Tags: Vallter 2000. Setcases, Festa del Bolet

Dos dies complets d'activitats per a tots els amants dels bolets.

El dissabte 16 de setembre, primer dia de la festa celebrada a Setcases, a primera hora del matí es va realitzar una recerca de bolets per muntar l'exposició, la qual va obrir a les 10 h del matí.

A les 11 h i durant tot el dia els nens tenien l'oportunitat de jugar als inflables especialment instal·lats per a ells. 

A les 12 h un Cercavila va recorrer les parades firals i posteriorment es va donar un ball de sardanes per la Cobla principal d'Olot.

A les 18:30 h es va celebrar una Missa a l'Esglèsia de Sant Miquel i finalment, a les 19 hores es va donar pas a l'actuació de "Hanfins Quartet" el qual  s'ha convertir en poc més de cinc anys en un dels millors grups de barbershop, demostrant-ho amb la seva classificació (la primera d’un grup de l’Estat espanyol) per als Campionats Internacionals.

 

El diumenge 17 de setembre la fira va obrir novament a les 10:00 h.

A les 11:00 h es va celebrar un concurs infantil d'identificació de bolets.

Sent les 11:45 h l'alcalde de Setcases va presentar el logotip del 25è aniversari de la Festa del Bolet.

Arribades les 12 h es va donar pas a l'actuació d'un circ i de malabars Quimera de la mà de la companyia Toniton.

45 minuts més tard es va celebrar una entrega de premis, on es va premiar el bolet comestible més gran, el major pes en bolets comestibles de la mateixa espècie, el guanyador infantil del concurs d'identificació de bolets, i al boletaire amb major varietat de bolets comestibles.

Una vegada acabada l'entrega de premis, va arribar el moment de la degustació, on els participants van poder menjar mongetes amb bolets i botifarra.

 

 

 

Nova edició de la Festa del Bolet
Altres webs de FGC
Reservar a Vallter 2000
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i el correu electrònic per consultar la seva reserva i poder cancel·lar-la o modificar-la.