972 13 60 57
Informació: 972 13 60 57
Reserves: 932 041 041

ca

 

Notícies

Presentació de la temporada d'estiu de les estacions i trens turístics del Grup FGC

Data de la notícia: 16-06-2017
Compartir aquest esdeveniment
Tags: Grup FGC, Estiu 2017

El Grup FGC posa en marxa una nova temporada d’estiu en què els únics protagonistes són els visitants. Amb l’objectiu de brindar una vivència inoblidable, s’ofereixen noves activitats i forfets, millores en les instal·lacions i una nova política de preus, més adaptada a les necessitats dels usuaris.

Enguany, La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé compten amb tota mena de propostes lúdiques i esportives en plena natura, per viure al màxim l’entorn i descobrir noves sensacions amb el grup d’amics i tota la família.

 

Durant l’acte, el president d’FGC, Enric Ticó, va explicar que des de la companyia “hem apostat sempre per la desestacionalització”. Com a xifres destacades, va remarcar que l’any passat més de 200.000 persones van visitar les estacions del Grup FGC i un milió de passatgers van viatjar en els trens turístics. Per acabar, va concloure dient que persegueixen dos objectius: “contribuir a la felicitat de les persones i col·laborar amb el territori, perquè hi hagi més llocs de feina i, en conseqüència, la gent es quedi a viure en el territori”.

 

Per la seva part, el Secretari de Territori i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, va afirmar que aquest estiu serà rècord de turistes, “una bona notícia per al país i per al foment de llocs de treball”, ja que “és positiu per a l’economia i el conjunt de la població”. I va continuar “hi ha ciutats que, en aquests moments, es queixen de massa pressió turística i des de la Generalitat de Catalunya s’ofereix la possibilitat de redistribuir aquesta pressió per tot el país”. “A través de les venes que representen les trens turístics es pot desestacionalitzar el territori i, d’aquesta forma, es brinden oportunitats de negoci i de generar activitat econòmica”.

 

Veure Nota de Premsa i fotografies de la Presentació de la temporada d'estiu 2017.

Presentació de la temporada d'estiu de les estacions i trens turístics del Grup FGC
Altres webs de FGC
Reservar a Vallter 2000
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i el correu electrònic per consultar la seva reserva i poder cancel·lar-la o modificar-la.