972 13 60 57
Informació: 972 13 60 57
Reserves: 932 041 041

ca

 

Notícies

Vallter prepara un estiu amb la natura i gastronomia com a puntals

Data de la notícia: 14-06-2017
Compartir aquest esdeveniment

Un nou estiu arriba a l'estació de Muntanya de Vallter 2000. La Vall de Camprodon, Setcases i l'estació de Vallter esdevenen un destí turístic exemplar per a tot tipus de públics desitjosos de natura, esport i muntanya.

 

Com cada any, i enguany des del proper dissabte 22 de juliol i fins al dilluns 11 de setembre; l'estació posarà en servei el Telecadira Jordi Pujol que dóna accés a la cota màxima 2535 on es troba la cafeteria de les Marmotes. Allà és on tindrà lloc una de les propostes més atractives de la temporada estival amb els nous Vermuts d'alçada amb vistes a la badia de Roses. Al Pla de Morens, situat a la base de l'estació a la cota 2100m; el restaurant i braseria oferirà una experiència gastronòmica també singular anomenada "Mar i Muntanya", consistent en un maridatge original de vins D.O.Empordà amb les millors carns del ripollès cuinades a la brasa.

 

 

Complementant tot això, des de l'ajuntament de Setcases i altres empreses de la Vall oferiran serveis de guiatge per activitats de Trekking que de ben segur tindran gran acollida gràcies a la creació del nou espai protegit del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser. En el camp del cicloturisme, la ja reconeguda Ruta del Ter segueix esdevenint un repte i reclam turístic per aquells que; a pedals, volen descobrir gran varietat de paisatges del ripollès i províncies gironines tot resseguint camins que acompanyen el curs del riu.

 

Vallter prepara un estiu amb la natura i gastronomia com a puntals
Altres webs de FGC
Reservar a Vallter 2000
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i el correu electrònic per consultar la seva reserva i poder cancel·lar-la o modificar-la.