972 13 60 57
Informació: 972 13 60 57
Reserves: 932 041 041
Escola d'Esquí "Alta Vall del Ter": 619 205 565
Escola d'Esquí "Guies Nord Sud": 636 121 505

ca

Descobreix 

La Vall de Camprodon

 • La Vall de Camprodon, un gran atractiu natural a l’estiu!

  Molt a prop de Vallter 2000 es troba la Vall de Camprodon: un paisatge típic muntanyenc que es presenta com un dels racons més emblemàtics on gaudir de la muntanya, la naturalesa i l’aire pur.

   

  Un dels principals atractius de la Vall de Camprodon consisteix a descobrir la carena formada pel pic de Bastiments, el pic de la Dona i la serra del Costabona. De fet, les altituds més destacables es troben a l’eix de muntanyes que separen el Vallespir del Ripollès.

   

  La vall és el recer d’una àmplia varietat d’animals, típics de la zona. Els visitants podran admirar des del el mussol pirinenc, el gall fer, la perdiu banca, l’àguila daurada o el trencalòs fins al gat salvatge, la marta o la marmota.

   

  Per a més informació es pot consultar el següent enllaç.

   

   

  Para más información
  972 740 010
  • Els municipis

   Els municipis

   La Vall de Camprodon està formada pels municipis de Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries, Setcases i Vilallonga de Ter.


   Gràcies a l’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon i la Mancomunitat, es pot consultar en directe la situació meteorològica del territori a través de webcams.

  • El territori

   El territori

   A l’estiu, la Vall de Camprodon és consolida com un destí turístic de referència. Durant la seva estada, els visitants poden gaudir de totes les activitats lúdiques, culturals i naturals que s’hi poden fer, amb el grup d’amics o la família. Tot i això, es caracteritza especialment per ser l’escenari d’una infinitat de propostes esportives a l’aire lliure, gràcies a les moltes rutes que es poden recórrer, ja sigui a peu o en BTT.


   Per a més informació.

  • El patrimoni de la Vall de Camprodon

   El patrimoni de la Vall de Camprodon

   La Vall de Camprodon compta amb un ric patrimoni natural, gastronòmic, cultural, històric i arquitectònic que no deixa indiferent a ningú:

    

   · Patrimoni natural: La Vall de Camprodon es coneix per la seva diversitat natural, en què es poden viure de ben a prop valors ecològics i paisatgístics típics de l’alta muntanya i del fons de la vall. Més informació.

    

   · Patrimoni històric, arquitectònic i cultural, representat per totes les esglésies, santuaris, ermites, oratoris, mostres d’art, tancats de pedra, jaciments arqueològics, entre d’altres. Més informació.

    

   · Patrimoni agroalimentari i gastronòmic: La tradició ramadera i agrícola, ben present en el territori, és un segell de presentació de la Vall de Camprodon. De fet, la producció i elaboració de producte agroalimentari sempre ha estat un dels motors més importants de la seva economia. Més informació.

  • Indrets d'interès

   Indrets d'interès

   La Vall de Camprodon és el destí ideal per viure l’estiu amb els cinc sentits, ja que ofereix propostes per a tots els gustos. Des d’endinsar-se en el seu passat històric a través d’esglésies o emblemàtics edificis arquitectònics, fins a deixar-se endur pels senders, rutes i paisatges de l’alta muntanya.


   Més informació

 • Imatges de la Vall de Camprodon

Altres webs de FGC
Reservar a Vallter 2000
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i el correu electrònic per consultar la seva reserva i poder cancel·lar-la o modificar-la.