+34 972 136 057
Information: +34 972 136 057
Commercial Attention: +34 932 041 041
Ski School - Alta Vall del Ter: +34 619 205 565
Ski School - Guies Nordsud: +34 636 121 505

Comfort and amenities 

CÀMPING VALL DE CAMPRODON

El càmping està situat a 2 km de Camprodon i a 22 km de les pistes d'esquí, ofereix allotjaments de gran qualitat.

En el càmping hi ha bungalows amb diferents capacitats: per a 3 persones, per a 4-5, i per a 4-6. El bungalow per a tres persones consta d'una habitación amb llit doble i el sofà del menjador es converteix en individual, cuina equipada, bany complet; el bungalow per a 4-5persones pot ser amb altell o amb altell plus, amb altell compta amb 1llit de matrimoni i 3 llits individuals, en canvi l'altell plus es divideix en dos llits de matrimoni i un individual. Ambdós compten amb cuina-menjador, bany complet. El bungalow amb 4-6 plaçes es distribueix amb un llit de matrimoni, una llitera i el sofà del menjador es converteix en llit doble. Tots els bungalows tenenun porxo amb una taula i bancs de fusta, barbacoa individual i aparcament pel cotxe. Els bungalows estan equipats amb mantes i coixins.  Els llençols i tovalloles s’han de portar o es poden llogar.

 

El càmping també compta amb Xalets de diferents capacitats: per a 4-6 persones i per a 4-7, el xalet per a 4-6 persones compta amb un llit de matrimoni i dos individuals. El xalet per a 4-7 persones es divideix amb llit de matrimoni, una llitera amb llit niu i el sofà del menjador es converteix en llit doble. Tots els xalets compten amb cuina equipada, bany complet i porxo amb una taula i bancs de fusta, barbacoa individual i aparcament per dos cotxes. Els xalets estan equipats amb mantes i coixins. Els llençols i tovalloles s’han de portar o es poden llogar.

 

 

El càmping també compta amb Pods  (iglus de fusta) amb capacitat d'1 a 3 persones equipats amb matalassos, sacs de dormir, coixins, taula, dues cadires, electricitat i calefacció.

 

En cas que siguin grups nombrosos es compta amb un bungalow gran i un gran xalet, ambdós per 12 persones i completament equipats.

 


El Càmping Vall de Camprodon, a més, disposa dels següents serveis: 

•    Restaurant / cafeteria  
•    Supermercat  
•    Barbacoa  
•    Piscines i Zona chill-out
•    Parcs i Zones de jocs
•    Sala de jocs, cinema i xiqui park
•    Àrea Picnic
•    Sanitaris i Bugaderia

Càmping Val de Camprodon
Carretera de Ripoll a França km 7,5 C-38 - Camprodón
Tel. +34 972 740 507
From
100 €
ANAR AL WEB

Location map

How to get there
View map
FGCOTHER FGC TURISME WEBSITES
Book at Vallter
Top
x
My booking
Enter your booking number and your email to check your reservation, to cancel it or to change it.