972 13 60 57
Informació: 972 13 60 57
Reserves: 932 041 041
Escola d'Esquí "Alta Vall del Ter": 619 205 565
Escola d'Esquí "Guies Nord Sud": 636 121 505

ca

Actualitat 

Notícies

Nous cursets d’esquí per als més petits de la casa al recinte Miniclub l’Esquirol

Data de la notícia: 19-10-2018
Compartir aquest esdeveniment
Tags: Miniclub l'Esquirol, Classes d'esquí

Per aquesta temporada, Vallter organitza amb col·laboració amb l’escola d’esquí de l’Alta Vall del Ter uns nous cursets d’iniciació a l’esquí destinats a nens i nenes de 3 i 4 anys. 

Aquests cursets es realitzaran en grups molt reduïts (de 2 a 5 alumnes) per tal de fer una primera sessió d’adaptació a la neu i amb el material per així, fer de l’experiència de la iniciació a l’esquí quelcom lúdic i divertit.

 

Els monitors faran un seguiment dels alumnes per tal de veure la seva evolució, amb la possibilitat de continuar el seu aprenentatge  als cursets d’iniciació i perfeccionament de l’escola d’esquí col·laboradora.

 

Els cursets es duran a terme de 10 a 12hrs (incloent una estona d’aturada per esmorzar) a un espai específic completament adaptat als nens i nenes com és el recinte del Mini Club l’Esquirol, a la base de l’estació de Pla de Morens. El preu a satisfer, de 28€ per alumne; no inclou el lloguer de material si bé si permetrà als petits allargar la seva estada al Mini Club després del curs a un preu molt reduït.

Nous cursets d’esquí per als més petits de la casa al recinte Miniclub l’Esquirol
Altres webs de FGC
Reservar a Vallter 2000
Compra
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i el correu electrònic per consultar la seva reserva i poder cancel·lar-la o modificar-la.