972 13 60 57
Informació: 972 13 60 57
Reserves: 932 041 041
Escola d'Esquí "Alta Vall del Ter": 619 205 565
Escola d'Esquí "Guies Nord Sud": 636 121 505

ca

Actualitat 

Notícies

S'obre la venda de forfets d'esquí per la temporada 17-18 a les estacions d'FGC!

Fins l'1 de desembre descompte del 20%
Data de la notícia: 18-09-2017
Compartir aquest esdeveniment

Els Forfets de Temporada del Grup FGC

Seguint la mateixa política de l’any passat, per aquest hivern es reediten els forfets per territoris, distingint-se tres tipologies de producte:

 

Forfet de La Molina & Grup FGC: Vàlid per esquiar tota la temporada a totes les estacions del Grup FGC (La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot, Port Ainé) i Tavascan. Amb aquest forfet es pot esquiar en 6 estacions d’esquí i 150km de pistes i el preu de sortida en promoció és de 494€. Amb això, el forfet és amortitzable en tan sols 13 dies d’esquí.

El Forfet de la Molina & Grup FGC també es comercialitza amb variants per tipus d’ús. Existeix el forfet vàlid per a dies Laborables (vàlids de dilluns a divendres), el de tota la temporada excepte els dissabtes, el de només diumenges i els familiars (amb descomptes a partir de la 3ª unitat comprada).

Forfet Ripollès – Vall de Núria i Vallter: Permeten esquiar tota la temporada a les estacions de Vall de Núria i Vallter 2000 i inclouen un descompte exclusiu del 50% sobre el preu de venda del forfet de dia a les altres estacions del GrupFGC: La Molina, Espot i Port Ainé.

Esquiar tot l’hivern a les dues estacions ripolleses està a l’abast dels usuaris des de tan sols 320€ (en promoció) i en aquest cas, el producte és amortitzable en tan sols 12 dies d’esquí!

Forfet SkiPallars – Espot, Port Ainé i Tavascan: Permet esquiar tota la temporada a les estacions de Espot, Port Ainé i Tavascan amb una promoció del 50% de descompte en el forfet de dia a les altres estacions del Grup FGC: La Molina, Vall de Núria i Vallter 2000

Les tres estacions pallareses que conformen el domini Skipallars (Espot, Port Ainé i Tavascan) treuen el seu forfet conjunt per 360€ en promoció, amortitzable en tan sols 12 dies d’esquí!

 

Les estacions d’FGC donen la benvinguda a les famílies!

Així mateix, es manté la divisió en franges d’edat per als forfets per tal d’adaptar aquests a les necessitats concretes.

Enguany, la franja “júnior” de La Molina engloba dels 17 als 25 anys i la dels infants va dels 7 als 16 anys. A la resta d’estacions aquestes franges apliquen respectivament dels 15 als 25 anys i dels 7 als 14.

Per altra banda, els Forfets familiars inclouen descomptes de fins al 20% per aquelles compres familiars a partir de 3 unitats de Forfets. També inclouen descomptes creixents en funció del nombre d’unitats comprades.

Amb tot això, el Grup FGC té la voluntat de fer més accessible l’esquí a les famílies.

 

 

A més, fins l'1 d'octubre podeu tindre premis i descomptes en la compra dels vostres forfaits, voleu saber-ne més? Més informació aquí!

 

S'obre la venda de forfets d'esquí per la temporada 17-18 a les estacions d'FGC!
Altres webs de FGC
Reservar a Vallter 2000
Compra
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i el correu electrònic per consultar la seva reserva i poder cancel·lar-la o modificar-la.