972 13 60 57
Informació: 972 13 60 57
Reserves: 932 041 041
Escola d'Esquí "Alta Vall del Ter": 619 205 565
Escola d'Esquí "Guies Nord Sud": 636 121 505

ca

Activitats 

Raquetes de neu

 • A Vallter 2000 hi ha l’opció de fer diferents excursions amb raquetes de neu per poder gaudir de l'entorn natural que ofereix. Les excursions poden ser d'itinerari lliure o guiat. És una activitat tant per a famílies com per a esportistes avançats.

  ITINERARIS LLIURES AMB RAQUETES DE NEU:

   

  Vallter disposa de 7 itineraris per fer amb raquetes de neu per a tots els nivells, des de famílies amb nens fins a esportistes avançats. Amb començament al pàrquing de la cota 1910m al llarg de tota la zona d’Ull de Ter fins la cota a 2550m de l’estació.

   

  ITINERARIS GUIATS:

   

  A Vallter us oferim l’oportunitat d’iniciar-vos amb les raquetes de neu, així com excursions guiades tot el matí.

  Bateig de Raquetes de Neu: Sortides on es realitzarà un circuit circular des de l'estació amb un desnivell i distància moderada, que tothom pot realitzar. Durant l'excursió els participants coneixeran la muntanya hivernal i els elements que en formen part.

  Cal reserva prèvia.

   

  GUIES DE MUNTANYA NORD SUD

   

  Bateig de Raquetes de Neu
  Sortides col·lectives de 10.00h a 12.00 h i de 12.00 h a 14.00 h on es realitzarà un circuit circular des de l'estació amb un desnivell i distància moderada, que tothom pot realitzar. Durant l'excursió els participants coneixeran la muntanya hivernal i els elements que en formen part. 

   


  Excursió matinal amb Raquetes de Neu
  Possiblement l'esport més semblant a l'excursionisme tradicional, amb la diferència que es realitza sobre un medi en constant canvi, la neu. Amb l'ajut d'unes raquetes, bastons i un material de seguretat els participants descobriran la muntanya hivernal, caminaran i faran tallers, segons preferències. L'activitat té una durada de 4 hores.

     Excursió nocturna amb Raquetes de Neu + sopar
  Excursió amb raquetes sota la llum de la lluna i/o estrelles. Es realitzarà un circuit circular des de l'estació amb un desnivell i distància moderada. El preu inclou lloguer de raquetes, guia de muntanya i el sopar. Grup mínim 8 participants.

   

   

   

  Més informació al  web de Guies Nord Sud

   

   

   

  GUIES NORD SUD
  Per a més informació o per reservar plaça en aquesta activitat truca al telèfon
  636 121 505
  o envia un correu electrònic a
 • ESCOLA D’ESQUI ALTA VALL DEL TER

  Bateig de raquetes de neu

  Les raquetes de neu una disciplina que en el seu temps l’utilitzaven els comerciants caçadors i qualsevol persona que necessités traslladar-se per terrenys nevats, enguany és una pràctica de lleure molt utilitzada per a muntanyencs i alpinistes a l’hivern!

   

  Més informació al web de l'Escola Alta Vall del Ter

   

  ESCOLA D’ESQUÍ ALTA VALL DEL TER
  Per a més informació o per reservar plaça en aquesta activitat truca al telèfon
  619 205 565
  o envia un correu electrònic a
 • Galeria d'imatges

Altres webs de FGC
Reservar a Vallter 2000
Compra
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i el correu electrònic per consultar la seva reserva i poder cancel·lar-la o modificar-la.