972 13 60 57
Informació: 972 13 60 57
Reserves: 932 041 041
Escola d'Esquí "Alta Vall del Ter": 619 205 565
Escola d'Esquí "Guies Nord Sud": 636 121 505

ca

Els millors serveis 

Serveis Mèdics

 • Assegurança RACC Esquí

  Consulta aquí les cobertures, indemnitzacions previstes i tota la informació específica relativa a la pòlissa d'assegurança d'accidents d'esquí que podràs contractar a les taquilles de les estacions o bé online (en els casos previstos) en el moment de comprar el teu forfet d'esquí per a les estacions de FGC.

  Preu assegurança dia: 3,00€ . Venda directe a taquilles Vallter 2000

 • El Centre Mèdic Vallter CCB

  El Centre Mèdic Vallter CCB està situat a peu de pistes i compta amb els mitjans tècnics i humans necessaris per a l'atenció integral dels usuaris de l'estació. Disposa de mitjans amb capacitat per atendre les urgències que es puguin produir en la pràctica esportiva dels esports d'hivern.

   

  L'equip està format per 2 metges, 1 infermer i 1 administrativa. Són especialistes en atenció d'urgències, politrauma i traumatologia esportiva (Certificat per SEMES de Metge d'urgències, Especialistes en Medicina de l'Educació Física i l'Esport).


  El centre compta amb radiologia convencional (portàtil), ecografia (múscul esquelètica, despistatge de fractura òssia, ECOFAST estès), amb un box per a accidents greus, amb monitorització, ECG, oxigen, desfibril·lador....

   

  El Centre Mèdic de Vallter 2000 està gestionat des de fa 5 temporades per l'empresa Centros Médicos Catalunya Costa Brava SL, empresa privada especialitzada en la gestió de centres d'urgències i medicina esportiva, amb mes de 20 anys d'experiència i amb una xarxa pròpia de centres i clíniques que s'estén per Barcelona i Girona.

   

  En cas de necessitar derivació a un centre d' hospitalari col·laboren amb l'asseguradora de les estacions d'esquí (Racc) o bé amb el sistema públic de salut (SEM), per a la coordinació de trasllats, gestió d'ambulàncies, entre d’altres.

Altres webs de FGC
Reservar a Vallter 2000
Compra
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i el correu electrònic per consultar la seva reserva i poder cancel·lar-la o modificar-la.