972 13 60 57
Informació: 972 13 60 57
Reserves: 932 041 041
Escola d'Esquí "Alta Vall del Ter": 619 205 565
Escola d'Esquí "Guies Nord Sud": 636 121 505

ca

Descobreix 

La Vall de Camprodon

 • La Vall de Camprodon, el veritable paradís natural!

  La Vall de Camprodon, propera a Vallter 2000, és un paradís natural per als amants de la muntanya. Amb les seves cases i carrers d'estil típic muntanyenc, la seva gastronomia, fauna i paisatges esdevenen un punt de referència important en el turisme rural de Catalunya.

   

  El seu relleu ve marcat per la carena formada pel pic de Bastiments, el pic de la Dona i la serra del Costabona. Les altituds més destacables es troben a l’eix de muntanyes que separen el Vallespir del Ripollès, amb la cota culminant del Bastiments, 2.881 metres.

   

  El clima és el propi de l’alta muntanya, als nivells més elevats, i de muntanya mitjana al fons de vall i al peu dels vessants. La relativa proximitat del mar condiciona una elevada pluviometria que, juntament amb l’altitud, condiciona la vegetació present a la Vall.

   

  Veritables tresors faunístics com la perdiu blanca, el gall fer, el mussol pirinenc, l’àguila daurada, el trencalòs, el gat salvatge, la marta o la marmota, entre d’altres poblen aquest territori.

   

  Més informació.

   

   

  Per a més informació:
  972 740 010
  • Els municipis

   Els municipis

   La Vall de Camprodon agrupa els municipis de:


   - Llanars
   - Molló
   - Sant Pau de Segúries
   - Setcases
   - Vilallonga de Ter
    
   Pots consultar en directe les webcams d’aquests municipis gràcies a l’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon i la Mancomunitat fent clic aquí.

    

   Més informació.

  • El territori

   El territori

   La Vall de Camprodon, des de fa molts anys, forma part de l’imaginari col·lectiu català, com a destinació turística. Tant si és com a lloc de pas, de visita o d’estada, al llarg de tot aquest temps, s’ha consolidat com un referent en el turisme actiu, de natura, cultura i lleure.

    

   Una bona mostra d´això, són totes les rutes que, a peu, en BTT o en cotxe, travessen la Vall de Camprodon.

    

   Més informació.

  • Patrimoni variat

   Patrimoni variat

   • Patrimoni natural: a la Vall de Camprodon destaquen els valors naturals, paisatgístics i ecològics que, de l´alta muntanya al fons de vall, configuren la important diversitat natural del territori. Més informació.

    

   • Patrimoni històric, arquitectònic i cultural: es manifesten per tot el territori en forma d'ermites, oratoris, santuaris, esglésies, construccions civils, mostres d’art, cabanes de pastor, tancats de pedra, i jaciments arqueològics. Més informació

    

   • Patrimoni agroalimentari i gastronòmic: existeix una forta tradició ramadera i agrícola, de manera que la producció i elaboració de producte agroalimentari ha estat sempre un sector molt important, tant a nivell econòmic com turístic, amb una gran varietat de productes agroalimentaris de qualitat. Més informació.
  • Indrets d'interès

   Indrets d'interès

   La Vall de Camprodon és plena d’atractius naturals, paisatgístics, històrics, arquitectònics i culturals que configuren els trets identitaris d’aquest territori i dels seus municipis, dels seus nuclis urbans i dels petits nuclis, veïnats i agregats.

    

   Alguns exemples en són: l'Església de Sant Cristòfol de Beget, el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, l'Església del Monestir de Sant Pere de Camprodon, l'Església de Sant Martí de Vilallonga de Ter, entre moltes d'altres.

    

   Més informació.

 • Imatges de la Vall de Camprodon

Altres webs de FGC
Reservar a Vallter 2000
Compra
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i el correu electrònic per consultar la seva reserva i poder cancel·lar-la o modificar-la.